Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210-6811011
e-mail: support@payslip.gr

Dimicro |

Γνωρίστε μας

Γιατι να μας επιλεξετε;

Η Dimicro, μια από τις δυναμικότερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, σχεδιάζει, αναπτύσει και υποστηρίζει λογισμικό και ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις τεχνολογίας, προκειμένου να ικανοποίησει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Στην ομάδα της Dimicro δουλεύουμε από κοινού για την επίτευξη του στρατηγικού μας στόχου, ο οποίος εστιάζεται στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών και τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, που αξιοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ βασική μας προτεραιότητα είναι ο σχεδιασμός τεχνολογικών λύσεων που θα είναι ταυτόχρονα αξιόπιστες και φιλικές για τους χρήστες. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα στην επίτευξη αυτών των στρατηγικών στόχων είναι το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας.

image-placeholder.jpg

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Διαθέτουμε εκτενή γνώση σε πολλαπλές τεχνολογίες, χάρη στην οποία μπορούμε να προτείνουμε την καλύτερη προσέγγιση για μία αποτελεσματική λύση. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με πλήθος από διαφορετικές εμπειρίες και προσεγγίσεις γεγονός που συμβάλει στην δημιουργικότητα και την καινοτομία μας

Δημιουργούμε όμορφες και λειτουργικές λύσεις.

Στόχος μας είναι να φέρουμε την τεχνολογία κοντά στους πελάτες μας. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία, εγγυόμαστε την παράδοση αξιόπιστων, ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας και τη συνεχή υποστήριξή τους.

Είμαστε κοντά στους πελάτες μας.

Παρέχουμε εκπαίδευση και υποστήριξη στους πελάτες μας, για όσο χρόνο χρειαστεί στα πρώτα βήματα υιοθέτησης μιας νέας τεχνολογικής λύσης. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους, για να τους υποστηρίξουμε σε οτιδήποτε προκύψει.

Οι υπηρεσιες που παρεχουμε

Λύσεις Μισθοδοσίας
Οικονομική Διαχείριση
Custom εφαρμογές
Διαχείριση Συνδρομών