Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210-6811011
e-mail: support@payslip.gr

Χαρακτηριστικά |

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας

Χαρακτηριστικά

Ευκολη προσβαση

Όλοι οι χρήστες του PaySlip, εκκαθαριστές και μισθοδοτούμενοι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, κάθε στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο.

Αυτοματη Ενημερωση

Οποιαδήποτε αναβάθμιση ή ενημέρωση του λογισμικού γίνεται αυτόματα από την Dimicro, για όλους ανεξαιρέτως τους χρήστες, χωρίς εκείνοι να κάνουν τίποτα.

Ευελικτη Τιμολογηση

Η τιμολόγηση εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των μισθοδοτούμενων, ανά μήνα, καθιστώντας το PaySlip το πιο ευέλικτο λογισμικό μισθοδοσίας.

Προσβαση απο παντου

Από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone! Από οποιαδήποτε συσκεύη είναι συνδεδεμένη με το internet, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο PaySlip.

Έρχεται μαζί σας, όπου κι αν πάτε...

Iphone
iPhone

... σε κάθε βήμα ανάπτυξής σας!

Αξιοπιστη εκκαθαριση

Μέσα από πολλαπλές διαδικασίες ελέγχων και διασταύρωσης των αποτελεσμάτων, διασφαλίζεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπιστία της εκκαθάρισης.

Προσβαση σε ολους

Το PaySlip δίνει πρόσβαση και στους μισθοδοτούμενους, οι οποίοι μπορούν να ελέγχουν την καρτέλα τους και να εκτυπώνουν βεβαιώσεις.

Χωρις κρυφες χρεωσεις

Οι χρήστες του PaySlip δεν θα επιβαρυνθούν ποτέ με επιπλέον κόστη για νέες λειτουργίες, αναβαθμίσεις ή τεχνική υποστήριξη.

Εγγυημενη Ασφαλεια

Διαδικασίες ασφαλείας και διεθνείς πρακτικές όπως η αυθεντικοποίηση δύο παραγόντων, ελαχιστοποιούν τους κινδύνους ασφαλείας.